Trace Catalunya Logo
Trace Catalunya Logo

Inici / Coneix-nos / Qui som i què fem

Qui som

Som una entitat declarada d’Utilitat Pública i formada per un grup de persones que des del 1988, treballem pel col·lectiu del Dany Cerebral Sobrevingut. Defensem els drets, l’autonomia i la millora de qualitat de vida de les persones afectades d’un dany cerebral i les seves families. Formem part de diferents organitzacions FEDACE (Federació Espanyola de Dany Cerebral) BIF:EC (Brain Injury Families. European Community) de la que FEDACE en forma part.

Què fem?

T’assessorem i t’informem de forma gratuïta, qualsevol persona que passi per aquesta situació té el dret d’estar correctament informat.També t’oferim activitats grupals diàries, normalitzades, útils i amb uns objectius terapèutics definits pels nostres professionals.

Però si ho prefereixes, també tens la possibilitat de realitzar neuroteràpies individualitzades: neuropsicologia, neurologopèdia i fisioteràpia neurològica. O senzillament, si només vols participar en grups de teràpia o ajuda mútua també tens el teu espai. Tu demana… nosaltres t’oferim.

Activitats diàries grupals de dilluns a divendres. Grups d’afàsia i disàrtria, a més de Grup de Funcions executives i GAM grup dels dijous.

Teràpies individualitzades especialitzades en Dany Cerebral: Neurofisioteràpia Neuropsicologia, Neurologopedia i Teràpia ocupacional.

Assessorament, recolzament familiar individualitzat i grupal. Grup Psicoeducatiu per a famílies i seminaris informatius.

Projectes d’Utilitat Pública per a millorar la nostra societat. Aportem la nostra experiència per a una societa més justa, solidària i sostenible.