Trace Catalunya Logo
Trace Catalunya Logo

Fes un donatiu

Amb la teva aportació, pots ajudar a que seguim portant a terme els nostres projectess per a millorar la qualitat de vida de les persones amb Dany Cerebral i les seves famílies. Encara que sigui una aportació petita, té un gran valor i repercussió per a tot el col·lectiu.
Pots realitzar el teu donatiu fent una transferència al compte ES04 0049 0498 7121 10707350 (és important que posis el teu nom, cognoms i DNI, recorda que fer un donatiu et desgrava.)

La teva col·laboraciò ens ajuda

Fes-te voluntari

El voluntariat té un paper important en el nostre projecte, és un valor afegit imprescindible per a les nostres activitats i un suport incomparable per als professionals que desenvolupen una activitat.

Què cal fer per ser voluntari/a de la nostra entitat’

Si vols fer-te voluntari/a de la nostra entitat envia’ns el teu currículum a yolanda@tracecatalunya.org o truca al 933 250 363.
Nosaltres et donarem d’alta com a voluntari, et formarem i, a més, et farem una assegurança per a voluntaris.

Treballa amb nosaltres

A TraCE som un equip multidisciplinar que treballa per a oferir serveis a les persones amb Dany Cerebral i a les seves famílies. Si ets una persona implicada, amb ganes, que comparteixes els nostres valors i et ve de gust implicar-te en el nostre projecte. Envia’ns el teu CV a info@tracecatalunya.org.